Qui som  
   
Contacte  
 
Àrea de clients
Home Torres/Mesures Servicios Software Referències Fòrum
l
 
Serveis orientats a...
  INVERSOR PROMOTOR
  ENTITAT FINANCERA
  ALTRES ENGINYERIES
 
 
Notícies
 Esquema tramitaciˇ DL16/2019
 Curs WindPRO AVANăAT, Barcelona, Setembre 2019
 
 Més notícies
Inici > Notícies > 28/02/2015 - Versiˇ 3.0 de WindPRO disponible
28/02/2015 - Versiˇ 3.0 de WindPRO disponible
Inclou nous m˛duls de cÓlcul

 

Ja està disponible via descàrrega la versió 2.8 del software de planificació de parcs eòlics WindPRO.

Aquesta nova versió inclou millores i funcions addicionals i suposa un canvi fonamental respecte versions anteriors del programa. Entre altres, inclou les millores següents:

Nou interfície d´usuari


WindPRO 2.8 té una interfície d´usuari completament renovada, que ha donat lloc a modificacions de les funcions bàsiques. Ara és possible editar les dades individuals, com ara les coordenades directament a la llista d´objectes. Això significa que la llista d´objectes pot tenir un camp en el mode d´edició.

Capes de resultat

Les capes de resultats substitueixen els objectes de la capa de resultats.

Objectes d´elevació Grid

Per al maneig de gran quantitat de dades d´elevació d´una manera eficient - o simplement per obtenir millors opcions de presentació de les dades d´elevació.

Sincronització amb Google Earth


Visualitzi Google Earth en el seu projecte WindPRO. Comproveu si els objectes es troben en la ubicació esperada a Google Earth a través de la visualització sincronitzada.

Administració de versions de WAsP

WASP 6/9 o 10.2 són les opcions per defecte (ambdues requereixen llicència). WAsP 10.2 presenta millores en la correcció d´estabilitat i la interpretació de la rugositat. En la versió 2.8, trobareu una manera senzilla i eficaç de manejar les dades dels paràmetres WAsP

Noves dades en línia MERRA

Amb una resolució d´1 hora de temps i aproximadament 50 km de resolució espacial, aquesta és una font molt millor que les últimes dades de NCAR. Les proves internes de EMD de les dades Merra apunten a una millora de la qualitat en relació a les dades del NCAR.

Nous mòduls NORD2000 i SITE COMPLIANCE

NORD2000 s´utilitza per càlculs detallats de soroll. El model inclou el terreny i la modificació del clima especificada de la propagació del soroll, el que significa que aquesta eina és única per provar lesmesures en relació als càlculs o per calcular en un terreny complicat, on les normes nacionals típiques podrien ser massa simples.

SITE COMPLIANCE verifica els set principals paràmetres requerits en les avaluacions d´idoneïtat del lloc indicades en a la norma IEC 61400-1 3a ED (2010). Cada verificació permet avaluar si un aerogenerador d´una classe particular (p.ex. IIA) és adequat per a l´emplaçament i el disseny proposat. El mòdul de SITE COMPLIANCE ajuda a identificar els riscos crítics d´un projecte de parc eòlic, i inclou la exportació dels resultats per a complir amb els requisits necessaris demandats pels principals fabricants.
 
El mòdul SITE COMPLIANCE encara es troba en fase BETA i la versió final s´inclourà en un Service Pack que esperem llançar en un mes. Mentrestant, el convidem a posar-se en contacte amb info@normawind.com per obtenir una llicència de temps limitat de prova beta pel mòdul SITE COMPLIANCE.


Així mateix, EMD li proporcionarà una llicència de temps limitat per WAsP Engineering 3.0 (Weng)), que pot ser utilitzat com a motor de càlcul d´aquest mòdul en les anàlisis més complets.

No dubti en posar-se en contacte amb NORMAWIND per a obtenir més informació referent a WindPRO.

 
Parc Tecnològic BCN Nord, Carrer Marie Curie, 8 - 08042 Barcelona Tel +34 93 241 12 75 info@normawind.com     legal