Qui som  
   
Contacte  
 
Àrea de clients
Home Torres/Mesures Servicios Software Referències Fòrum
l
 
Serveis orientats a...
  INVERSOR PROMOTOR
  ENTITAT FINANCERA
  ALTRES ENGINYERIES
 
 
Notícies
 Esquema tramitació DL16/2019
 Curs WindPRO AVANÇAT, Barcelona, Setembre 2019
 
 Més notícies
Inici > Notícies > Conveni UB-Normawind
Conveni UB-Normawind
Normawind recolzarà la Universitat de Barcelona

Conveni entre la UB i l´empresa Normawind per facilitar eines informàtiques de disseny de parcs eòlics

(Barcelona, 16/05/2011)- La UB  i  la companyia de serveis de consultoria eòlica Normawind han signat un conveni de col·laboració que facilitarà l´accés a eines informàtiques  per  al  disseny  de  parcs  eòlics  en  els  programes  de formació universitaris. En el marc d´aquest conveni, Normawind s´encarregarà de dur a terme sessions demostratives sobre energies renovables en els programes de formació que acordi la UB. A més, també col·laborarà en la formació de professorat, així com en la proposta  i el seguiment de projectes amb finalitats educatives o de recerca (treballs de  final de grau, de màster o  tesis doctorals  relacionades amb el disseny de parcs eòlics). 
 
El  sector  de  les  energies  renovables  requereix  experts  amb  un  alt  nivell  de preparació professional. En aquest  sector,  l´empresa Normawind és una  consultoria d´energies  renovables  amb  una  extensa  experiència  en  l´àmbit  de  l´energia  eòlica.

Sobre NORMAWIND

Fundada el 1998 per l´enginyer Víctor Cusí, Normawind ofereix a promotores, entitats financeres, inversors i enginyeries un conjunt de serveis relacionats amb l´avaluació, el  disseny  i  la  tramitació  de  parcs  eòlics  i  les  infraestructures  necessàries  per implementar-los. Normawind  és  també  l´agència  comercial  de WindPRO  i WindSim, dues aplicacions informàtiques capdavanteres en el sector per al disseny de parcs i el càlcul de recursos eòlics. També imparteix cursos i dóna suport tècnic sobre aquestes aplicacions. En col·laboració amb  la  firma americana 3TIER, Normawind fa estudis i mapes de vent amb models numèrics de previsió meteorològica (WRF).

Sobre la Universitat de Barcelona

La UB és la principal universitat pública de Catalunya, per nombre d´alumnes i per  la seva àmplia  i completa oferta  formativa. És, així mateix, el centre de recerca universitari més  important  de  l´Estat  i  un  dels més  destacats  d´Europa,  tant  per  la quantitat  de  programes  de  recerca  que  lidera  com  per  l´excel·lència  assolida  en aquest àmbit.

Més informació: 

 

Sra. Rosa Martínez
COMUNICACIÓ UB
UNIVERSITAT DE BARCELONA
Gran Via de les Corts Catalanes, 585
Tf:  93 403 55 44,
rosamartinez@ub.edu  www.ub.edu 
Sr. Miguel Eguizabal
Director Técnico
NORMAWIND, S.L
Travessera de Gràcia 58, entresuelo 3ª
08006 Barcelona
Tf: 93 241 12 75,
meguizabal@normawind.com www.normawind.com

 

 
Parc Tecnològic BCN Nord, Carrer Marie Curie, 8 - 08042 Barcelona Tel +34 93 241 12 75 info@normawind.com     legal