Qui som  
   
Contacte  
 
Àrea de clients
Home Torres/Mesures Servicios Software Referències Fòrum
 
Serveis orientats a...
  INVERSOR PROMOTOR
  ENTITAT FINANCERA
  ALTRES ENGINYERIES
 
 
Notícies
 Esquema tramitació DL16/2019
 Curs WindPRO AVANÇAT, Barcelona, Setembre 2019
 
 Més notícies
Inici > Serveis
 

Entitat FinanceraEl finançament d'un parc eòlic requereix una anàlisi tècnica profunda del projecte per assegurar la seva viabilitat. Aquesta premissa és vàlida tant per a l'entitat financera que estructura el “project finance” com per a l'inversor que participa amb capital propi.

NORMAWIND té experiència en auditories de parcs eòlics dirigides tant a l'aprovació d'un “project finance” com a la compra d'actius i projectes d'energies renovables. Prestem serveis específicament dissenyats per a determinar els riscos i quantificar la rendibilitat de les seves inversions en el camp de l’energia eòlica.

 
  Anàlisi Mesoescala  
 
 
Obtingui un mapa i dades de vent abans de començar a mesurar a un cost i temps mínims.

Més info
 
 
  Mesura i Avaluació del Recurs Eòlic  
 
 
NORMAWIND posa a la seva disposició més de 10 anys d’experiència en el disseny i realització de campanyes de mesures de vent, constituint el nostre objectiu principal el de garantir la màxima qualitat de les dades obtingudes

Més info
 
 
  Assistència Tècnica i Supervisió d’Obra  
 
 
Durant la realització de les obres, controlem els terminis d’execució previstos, realitzem el control de qualitat de l’obra i garantim que el seu desenvolupament es realitzi d’acord amb els terminis d’execució previstos, assegurant el compliment de les disposicions del projecte i un control adequat dels costos.

Més info
 
 
  Due Diligence Eòlica  
 
 
Obtingui una avaluació qualificada d’un projecte, de maner que se n’assegura la seva viabilitat legal, tècnica i econòmica. Realitzem una anàlisi rigorosa dels aspectes més rellevants del projecte, com la revisió tècnica, la del model financer utilitzat per determinar-ne la viabilitat econòmica, l’anàlisi dels contractes de subministraments, etc.

Més info
 
 
  Consultoria Eòlica Estratègica  
 
 
Desenvolupem estratègies d’entrada al mercat, anàlisis de la competència, assessorament en la compra d’empreses, anàlisis de mercats emergents, entre d’altres, per a agents interessats en el creixement i internacionalització de les seves activitats.

Més info
 
 
  Peritatges de parcs eòlics  
 
 
Assistència tècnica en litigis

Més info
 
 
Parc Tecnològic BCN Nord, Carrer Marie Curie, 8 - 08042 Barcelona Tel +34 93 241 12 75 info@normawind.com     legal