Qui som  
   
Contacte  
 
Àrea de clients
Home Torres/Mesures Servicios Software Referències Fòrum
 
Serveis orientats a...
  INVERSOR PROMOTOR
  ENTITAT FINANCERA
  ALTRES ENGINYERIES
 
 
Notícies
 Esquema tramitació DL16/2019
 Curs WindPRO AVANÇAT, Barcelona, Setembre 2019
 
 Més notícies
Inici > Serveis
 

Altres EnginyeriesLa nostra especialització en projectes d'energies renovables ens permet oferir serveis específics i personalitzats a altres enginyeries per tal de recolzar-les en àrees concretes.

 
  Project Management  
 
 
NORMAWIND ofereix la gestió de projectes d’energia eòlica des de les fases d’avaluació i planificació fins llur construcció, passant pel desenvolupament del mateix, assegurant el compliment de les expectatives en tot moment.

Més info
 
 
  Anàlisi Mesoescala  
 
 
Obtingui un mapa i dades de vent abans de començar a mesurar a un cost i temps mínims.

Més info
 
 
  Mesura i Avaluació del Recurs Eòlic  
 
 
NORMAWIND posa a la seva disposició més de 10 anys d’experiència en el disseny i realització de campanyes de mesures de vent, constituint el nostre objectiu principal el de garantir la màxima qualitat de les dades obtingudes

Més info
 
 
  Micrositing i Avaluació Energètica  
 
 
Els nostres experts, amb l’ajuda dels millors programes de modelització de vent i de disseny de parcs eòlics, optimitzen la ubicació dels aerogeneradors amb l’objectiu de maximitzar la producció d’energia

Més info
 
 
  Projectes d’Enginyeria i Estudis d’Impacte Ambiental  
 
 
Treballem amb un equip pluridisciplinari en el disseny del parc eòlic i en els estudis d’impacte ambiental per tal d’optimitzar el projecte i ajustar-lo a tots els requeriments.

Més info
 
 
  Assistència Tècnica i Supervisió d’Obra  
 
 
Durant la realització de les obres, controlem els terminis d’execució previstos, realitzem el control de qualitat de l’obra i garantim que el seu desenvolupament es realitzi d’acord amb els terminis d’execució previstos, assegurant el compliment de les disposicions del projecte i un control adequat dels costos.

Més info
 
 
  Consultoria Eòlica Estratègica  
 
 
Desenvolupem estratègies d’entrada al mercat, anàlisis de la competència, assessorament en la compra d’empreses, anàlisis de mercats emergents, entre d’altres, per a agents interessats en el creixement i internacionalització de les seves activitats.

Més info
 
 
  Connexió a la Xarxa Elèctrica  
 
 
NORMAWIND ofereix assistència tècnica per a la connexió de parcs eòlics a la xarxa elèctrica, també durant la fase de negociació amb les empreses elèctriques i la de licitació dels treballs

Més info
 
 
  Assessoria Legal i Consultoria Financera  
 
 
NORMAWIND, treballant conjuntament amb professionals internacionals externs de reconeguda solvència, ofereix un servei integral jurídic i financer, permetent al promotor del projecte la optimització del finançament del mateix i el control del s riscos legals

Més info
 
 
  Tramitació de permisos  
 
 
NORMAWIND gestiona els tràmits administratius requerits en el desenvolupament del parc eòlic, acompanyant al promotor en la seva relació amb les diferents administracions. La nostra àmplia experiència en la tramitació de sol•licituds contribueix a optimitzar els terminis d’obtenció dels permisos.

Més info
 
 
Parc Tecnològic BCN Nord, Carrer Marie Curie, 8 - 08042 Barcelona Tel +34 93 241 12 75 info@normawind.com     legal