Qui som  
   
Contacte  
 
Àrea de clients
Home Torres/Mesures Servicios Software Referències Fòrum
l
 
Serveis orientats a...
  INVERSOR PROMOTOR
  ENTITAT FINANCERA
  ALTRES ENGINYERIES
 
 
Notícies
 Esquema tramitació DL16/2019
 Curs WindPRO AVANÇAT, Barcelona, Setembre 2019
 
 Més notícies
Inici > Torres/Mesures > Torre de mesures de vent
Torre de mesures de vent
 

 

Descripció

Un bon disseny de la ubicació dels equips meteorològics i una correcta instal·lació d´aquests sobre una torre de mesures són els pilars fonamentals per a poder conèixer amb precisió el recurs eòlic existent en un emplaçament.

Normawind subministra, instal·la, fa el manteniment i monitoritza torres de mesures meteorològiques per a aplicacions d´energia eòlica, amb certificació IEC 61400.

A més, proporciona una documentació completa del muntatge de la mateixa per assegurar la màxima traçabilitat de la campanya de mesures.

[TORNAR]

Àmbit geogràfic

Normawind ofereix la instal·lació de les torres de mesures a tot el món. L´únic requisit és que l´emplaçament reuneixi un mínim de requisits d´accés i àrea lliure per a la instal·lació de la torre.

[TORNAR]

Contractació

Per a la contractació del subministrament, posis en contacte amb Normawind.

Pot contactar amb Normawind mitjançant:

- Formulari Web

- Usuari Skype: dpcnormawind

- Correu electrònic:info@normawind.com

[TORNAR]

Qualitat

Normawind realitza la visita prèvia a l´emplaçament proposat per a la instal·lació de la torre per assegurar que els terminis d´instal·lació es compleixin i la campanya de mesures de vent es realitzi assegurant la màxima qualitat de les dades.

El coneixement del terreny aporta informació crítica per al desenvolupament sense incidents de la campanya de mesures.

A més, la documentació completa del procés d´instal·lació de la torre de mesures i els seus equips constitueix la base fonamental per assegurar la traçabilitat de les dades mesurades durant la campanya de mesures.

[TORNAR]

Més Informació

Si li ha interessat aquest servei, també li pot interessar:

  • Mesura y avaluació del recurs eòlic: Al finalitzar la campanya de mesures, Normawind realitza un estudi complet de les característiques del recurs eòlic de l´emplaçament
  • Anàlisi mesoescala: Obtingui un coneixement preliminar de les característiques del recurs eòlic a l´emplaçament abanss de la instal·lació de l´estació meteorològica
 
Parc Tecnològic BCN Nord, Carrer Marie Curie, 8 - 08042 Barcelona Tel +34 93 241 12 75 info@normawind.com     legal